Παρουσιαστές Silibre Web Radio

Παρουσιαστές Silibre Web Radio

PDFΕκτύπωσηE-mail

Οι παρουσιαστές και DJ's του Silibre Web Radio. Η ταξινόμηση είναι τυχαία:


Γιάννης

Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε ίσως τα κατάλληλα λόγια να περιγράψουμε τον δημιουργό του silibre.gr του καλύτερου σταθμού στο web.. Ο Γιάννης αποφάσισε να αφήσει την πειρατική ραδιοφωνική σταδιοδρομία του και να σπιτωθεί, νοικοκυρευτεί στον ιντερνετικό σταθμό Silibre.gr, εκπέμποντας τα αγαπημένα του λαϊκά άσματα με πολύ κέφι και ντέρτι... Για όλους εσάς που είστε αυθεντικοί λάτρες των λαϊκών τραγουδιών.

 

  twitter youtube myspace vimeo facebook

 

 

Prevenas

ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΕΒΕΝΑΣ

Έξυπνος, όμορφος, γοητευτικός, με πολύ καλούς τρόπους, μεγαλωμένος με γαλλικά και πιάνο....  Βρίσκεται στον Silibre τον μεγαλύτερο σταθμό στο web για να μας ταξιδέψει στη μουσική που αγαπάει!To όνομα της εκπομπής του «το αντίδοτο του πονου»..τυχαίο;δεν νομίζουμε……

facebook

 

 Μαίρη Boomboom

 Δεν θυμάμαι ακριβώς πως έσκασα μύτη εγώ εδώ…..ήρθα και έμεινα όμως…..(εντάξει το παραδέχομαι σας έγινα φόρτωμα) !!!! Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω πως από σπάσιμο μέσης και πέταγμα ΛΕΛΟΥΔΙΩΝ θα παίζω ποιότητα…..άξιο απορίας !!!! Μα η μουσική φίλοι μου είναι τρόπος έκφρασης και μιας και η κολλητή μου λέει ότι είμαι διχασμένη προσωπικότητα κάτι θα ξέρει  . Ας κάνουμε λοιπόν BOOM στα έντεχνα μονοπάτια….

 facebook

 

 

trivizakis2

 Γιώργος(Ακάλυπτος)

 Μέτοχος στο Radio Silibre(Ισως και εκπομπή αμήν και Πότε η Ποτέ.......Το Περιμένουμε....)


   facebook


 

 

 

Γρηγόρης

Μετά από αρκετό συλλογισμό και σκέψη κατάλαβε ότι είναι πολυτάλαντος και κυρίως παιχταράς...και ότι πρέπει να προχωρήσει στη ζωή του γενικά! Έτσι αποφάσισε να βρει κάτι ενδιαφέρον που να αρμόζει στο επίπεδό του ... Μα τόσο υψηλό που είναι το επίπεδο που έχει πού να το βρει..;; ..για αυτό τον λόγο είπε να ψάξει κάτι στην τύχη και να προσαρμοστεί ε αυτό, όσο κι αν του φαινόταν λίγο...Την απόφαση την πήρε και έγινε μουσικός παραγωγός του σταθμού μας καλό ; κακό; θα το καταλάβουμε κι εμείς στη συνέχεια μαζί με εσας!

facebook  

DJ ANTONIΟ

Dj Antonio…τι να πούμε για αυτόν….οτι του αρέσει να ακουει κάποιους τύπους που γρατζουνάνε τις κιθάρες τους,που χτυπιουνται…ετσι θα ελεγαν καποιοι που δεν τον ξερουν.Οποιοι είναι όμως πιστοι στην rock μουσικη σίγουρα θα εχουν διαφορετική γνώμη.ειναι ο γερο ροκάς του silibre όπως τον φωνάζουν……η συνέχεια στα deck!!!

 

facebook 

 

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ πρόεδρος

Όταν πρέπει να πεις κάτι τότε είναι που δεν βρίσκεις αυτό που ψάχνεις. Μετά από αρκετό συλλογισμό και σκέψη κατάλαβε ότι είναι πολυτάλαντος και κυρίως παιχταράς... Ο Δημήτρης ο πρόεδρος είναι ο πρώτος που καθιέρωσε τι ξένη μουσική στο σταθμό. Γεμάτος τρέλα όσο δεν πάει άλλο, ξεκίνησε στο σταθμό με ελληνικές επιτυχίες και κατέληξε στη ξένη μουσική τι γνωστή mainstream music ,πως το έκανε αυτό ?8α αναρωτιέστε….είπαμε είναι τρελός εξάλλου για αυτό ονόμασε την εκπομπή του ala dallon....πλέον είναι μαζί μας με την καλύτερη ξένη μουσική mainstream, house & RnB την γνωστή ώρα 6 με 9 για να σας ξεσηκώνει όπως μόνο αυτός ξέρει καλύτερα....

 facebook


tzoyniorΠΡΕΒΕΝΑΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡ

 Το όνομα του τα λέει όλα! Τζούνιορ!!! Βγάζουμε ένα πρόγραμμα  στο οποίο δε δίνει καμία σημασία , έρχεται στην ώρα του από τη μια ,αλλά από την άλλη  φεύγει  πάντα  νωρίς το πρωί! Στις εκπομπές του παίζει τα πάντα, ανάλογα με τη διάθεση του κόσμου! Αλλά και όταν δεν έχει εκπομπή πάλι εδώ είναι! Μας ήρθε ξαφνικά από το πουθενά στο τσάτ και έμεινε μαζί μας έτσι απλά! Ο τρελός της παρέας μας γενικότερα! Με την καλή έννοια πάντα! Πάντως ένα μονόκλινο στο Δαφνί το έχουμε κλεισμένο καλού κακού για παν ενδεχόμενο!!!! (μη του το πείτε αυτά είναι μεταξύ μας!!!!!)

 facebook

 


 

 

aggelosDj Αγγελος(Ωπα Ωπα)

Ξεκίνησε ως dj σε διάφορα μπαράκια και club της αθήνας και λέει να συνεχίσει να δοκιμάσει την τύχη του ως μουσικός παραγωγός!!Για να δούμε πόσο τυχερός ειναι....


facebook   

 

 

 

 


© Silibre Web Radio | designed by: LernVid.com |